15 Nisan 2009 Çarşamba

Neyin Özürü?

2 hafta önce yediğimiz dayaklar, joplar, biber gazları unutulmuş olacak ki sevgili Alen Markaryan dün Çevik Kuvvet ile bir araya gelerek özür kıvamında bir toplantı yapmış.

Sorarım neyin özürü?

Kabahatli bizmiyiz? Dayak yiyen, suçsuz yere joplanan, biber gaz'ı yiyen onca masum insan özür beklerken, dayak atanların ayağına gitmek de neyin nesi?

Senin can yoldaşın değilmiydi tazyikli suda düşerken eli kırılan? Senin kardeşlerin değilmiydi yedikleri gaz yüzünden saatlerce yerden kalkamayan? senin sevdiğin insanlar değilmiydi aldıkları jop darbesiyle günlerce yürüyemeyen?

Kısacası Alen Markaryan der ki: Beşiktaş taraftarı her zaman potansiyel suçludur, polisle gönül bağları sonsuzdur ve polis'in jop vurduğu, gaz sıktığı yerde gül biter.

Yakışmadı Büyük Amigo, sen daha çok yaraladın bizleri...

ÇARŞI ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın lideri Alen Markaryan ve beraberindeki iki taraftar, Bayrampaşa'da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette Alen Markaryan, Çevik Kuvvetten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yücel Aktaş ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Gökhan Özsoy'a çiçek verdi.

"BİZİM KALPLERİMİZ BİR, ONLARLA HEP BERABERİZ"

Polis Haftası nedeniyle Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen Markaryan, Beşiktaş-Kayserispor maçı öncesinde yaşanan olaylarla ilgili soru üzerine, "Devletimizin polisiyle hiçbir alanda karşı karşıya gelmek istemeyiz. Ama 10 bin kişinin olduğu yerde mutlaka araya sızmalar oluyor. Değişik fikirde ve mantıkta insanlar biraraya gelince böyle olaylar kaçınılmaz oluyor. Üzücü olan orada 3.5 saat hiçbir olay yaşanmadı, emniyet güçleri sataşmalara hiçbir şekilde karşılık vermediler. Ama son 10 dakikada ne olduysa oldu. Bu ziyaret özür mahiyeti de taşıyor. Bizim kalplerimiz bir, onlarla hep beraberiz" dedi.



"BU TÜR OLAYLARIN YAŞANMASINA BİZ DE ÜZÜLÜYORUZ"

Aktaş ise, "10 bin kişinin içerisinde art niyetli kişiler olabiliyor. Bahsedilen olaylarda alkol bence çok büyük bir etken oldu. Bir grup taraftar, içtiği biraların şişelerini görev alan polislere fırlattı. Barışın ve güzelliğin egemen olmasını istediğimiz futbol müsabakalarında bu tür olayların yaşanmasına biz de üzülüyoruz" şeklinde konuştu.

BİR ÖZÜRDE BENDEN

Resim
Resim
Resim

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM...SİZE SAHİP ÇIKMAK adına birşey yapmadığım için...UGANDANIN..PAPUAYENİGİNENİN....İSRAİLİN....Bilmem daha nerelerin...halkına 35 metre pankart yaptırmayı şiar edinmiş bizler...sizi aramıza sızanlar olarak gördüğümüz için..SİZDEN ŞAHSIM ADINA Özür diliyorum...:(

3 "Minute":

YALNIZLIK OKULU dedi ki...

sevgili tarikatçı polis teşkilatımız olayı alkole bağlamış bulunmasıda ayrı bir ironi...

Bide alen gözümden düşmüştür abi artık değişim şart yeni bir amigoya ihtiyacı var bu çarşının
:(((

Unknown dedi ki...

gerilen ortamı yatıştırma adına, bir nevi "sabote etmeyelim, şampiyonluğa gidiyoruz" dercesine bir yaklaşımdır bu fakat kendi özünü inkar etmektir aynı zamanda. üzüldüm açıkçası ve alen abi'nin samimiyetine inanılırlığım da azaldı.

haber kimi yerlerde "çarşı özür diledi" kimi yerlerde ise "beşiktaş taraftarı özür diledi" diye geçiyor, kimse kusura bakmasın ben bir beşiktaş taraftarı olarak özür falan dilemiyorum. alen abi çarşı'yı temsil edebilir bu ziyaretiyle ama beşiktaş taraftarını temsil etmesi söz konusu bile olamaz.

bursa maçından önce kazandan stada yürücem ben yine, eminim yalnız da olmayacam (:

Cimbakuka dedi ki...

Dardy emin ol ki Bursa maçı için kılımı bile kıpırdatmayacağım.

Hani gelirler bekleriz, yürürüz vs diyorduk ama inan maç saati içeri girer Beşiktaş'ım için bağarır evime dönerim bu saatten sonra.

Yorum Gönder

Boş İş Bunlar